۵ راه برای افزایش انگیزه در شما و درمان بی حوصلگی + (دلایل نداشتن انگیزه)

ایجاد انگیزه موقع بی حوصلگی

ایجاد انگیزه از مهترین دغدغه های انسان قرن ۲۱ است. امروزه افراد، بیشتر از هر زمان دیگر ، می‌توانند درگیر کارهای مختلف باشند و با فعالیت‌های مختلف، سر خود را شلوغ کنند. این موضوع باعث شده که افراد، زمان استراحت کمتری داشته باشند و بیشتر روز خود را به انجام دادن کارهایشان اختصاص دهند. در این میان گاهی پیش می‌آید که شما با وجود مشغله ‌های فراوان، حوصله انجام دادن کارهایتان را نداشته باشید و به همین دلیل ، کارهای خود را پشت گوش می‌اندازید.

این بی حوصلگی و نداشتن انگیزه کافی برای شروع کردن کارها، دلایل مختلفی دارد و ممکن است به خاطر عدم علاقه و اشتیاق شما به کاری که انجام می‌دهید یا حتی خستگی بدنی باقی مانده از سفری  باشد که چند مدت پیش داشته‌اید. ممکن است فشار روانی و استرس شدیدی  را در طول چند هفته گذشته تحمل کرده‌اید و دل و دماغی برای شما باقی نمانده باشد. حتی ممکن است دلیل منطقی و محکمی برای این بی حوصلگی خود پیدا نکنید و صرفا انگیزه انجام دادن کارهایتان را از دست داده باشید.

در هر صورت، نداشتن انگیزه و حوصله کافی برای انجام دادن کارها به ضرر شماست و شما را از برنامه ریزی هایتان عقب می‌اندازد. گاهی اوقات، این بی حوصلگی تا جایی ادامه پیدا می کند که فرد ، عملا هیچ کاری انجام نمی‌دهد و این امر ، باعث از دست رفتن شغل یا یک موقعیت مهم و سرنوشت ساز خواهد شد.اینترنت و به خصوص شبکه‌های اجتماعی ، خیلی از اوقات، انگیزه و انر‍‍‍‍‍‍ژی افراد را از آن‌ها می‌گیرند و حواس آن‌ها را پرت می‌کنند؛ حواس پرتی و بی رمقی، خود، باعث به وجود آمدن بی حوصلگی خواهد شد و می‌تواند عواقبی چون عدم تمایل به انجام کارها، حتی کارهای فوری و ضروری، را در پی داشته باشد.

در این مطلب در پاسخ از ما می‌خواهیم به این سوال پاسخ دهیم که: «چگونه در زمان هایی که حوصله انجام هیچ کاری را نداریم، در خود ایجاد انگیزه کنیم؟».

راهکارهای فراوانی وجود دارد که می‌تواند به شما کمک کند تا از شر بی حوصلگی ، رهایی پیدا کنید و انگیزه کافی برای شروع کارتان را در خود ایجاد کنید. این روش‌ها به شما کمک می‌کنند که بتوانید روی مسیری که طی می‌کنید تمرکز کنید و انگیزه و انرژی خود را در طولانی مدت از دست ندهید.

دلایل نداشتن انگیزه کافی برای شروع کارها

قبل از اینکه بخواهیم درباره مقابله با بی حوصلگی، کاری انجام دهیم، باید ریشه و علت این موضوع را بدانیم. دانستن دلایل نداشتن انگیزه کافی برای شروع کارها به شما کمک می‌کند تا در حین بر طرف کردن مشکل بی انگیزگی خود، دچار سردرگمی نشوید و یک راهکار و دید کلی از روندی که در پیش گرفته‌اید داشته باشید.

اولین نکته حائز اهمیت این است که نباید از خودتان انتظار داشته باشید که همیشه در بهترین و پر بازده ترین حالت تان باشید. خیلی از اوقات ممکن است انرژی یا پشتکار لازم برای انجام دادن کارهایتان را نداشته باشید و تمرکزتان را از دست بدهید و کارهایی که شاید در گذشته به راحتی انجامشان می‌دادید، اکنون به گرهی باز نشدنی برای شما تبدیل شده باشند. معمولا اولین، واکنش افراد در چنین مواقعی خودخوری و سرزنش کردن خودشان است.

این مسئله برای افرادی که همواره کارهایشان را طبق برنامه پیش می ‌برند و همیشه می‌خواهند در پویا ترین حالت ممکن باشند بیشتر رخ می‌دهد. آن ‌ها از خود می‌پرسند که «دلیل اینکه پشتکارشان کمتر شده چیست؟» و یا اینکه  «چرا آن طور که باید عملکرد خوبی از خود نشان نمی‌دهند؟».

این سوالات و درگیری‌های ذهنی ، باعث می‌شود که افراد، پس از مدتی ، فرسوده شوند، چون نسبت به گذشته پسرفت داشته‌اند و اکنون برای مقابله با این موضوع، شروع به بیشتر کار کردن می‌کنند تا بتوانند این عقب افتادگی را جبران کنند. اما دیگر، انرژی آن‌ها پاسخ گوی جاه طلبی و بلند پروازیشان نیست و به همین علت، پس از مدتی بی حوصلگی بر آن‌ها چیره می شود، دست از تلاش و تکاپو بر می دارند و دیگر نسبت به انجام دادن کارها، انگیزه کافی را نخواهند داشت.

پس در اولین قدم ،باید سعی کنید این موضوع را بپذیرید که شما هم انسان هستید و مانند دیگران، نیاز به استراحت دارید و خیلی اوقات، ممکن است آن طور که از خودتان انتظار دارید، توانایی کار کردن نداشته باشید. بعد از پذیرفتن این موضوع ، می‌توانید به دنبال علت آن بگردید.

عوامل روحی و جسمی فراوانی می‌توانند روی انگیزه و پشتکار شما تاثیرگذار باشند. عواملی مانند نداشتن خواب کافی و مناسب، اضطراب و نگرانی شدید، نداشتن رژیم غذایی مناسب، رخ دادن حوادث ناگوار و… از جمله این عوامل هستند.

در این میان، ما در پاسخ از ما، چند علت را که ممکن است توجه کافی به آن‌ها نداشته باشید را عنوان می‌کنیم تا بتوانید با شناخت آن‌ها روی افزایش انگیزه خود کار کنید.

 

۶ دلیل که باعث بی‌انگیزگی و بی‌حوصلگی می شود

 

۱- داشتن مشغله های بیش از اندازه

 

مشغله کاری زیاد از عوامل ایجاد بی‌حوصلگی و بی‌انگیزگی

 

بسیاری از افراد ، مشغله زیاد را نشانه‌ای از مصمم بودن در کارها و کوشا بودن می‌دانند و حتی پر مشغلگی را از الزامات رسیدن به هدف و موفقیت مورد نظرشان می‌دانند. تلاش و کوشش برای رسیدن به اهداف ، کاملا ضروری و بنیادی است. همچنین طبیعی است که در برهه‌ای از زمان، افراد به صورت اجتناب ناپذیری ، پر مشغله ‌شوند، ولی منظور ما در اینجا ، مواقعی است که شما کارهایی را بر عهده می‌گیرید که بیش از اندازه به شما فشار وارد می‌کنند؛ کارهایی که شاید اولویت زیادی هم نداشته باشند. این فشار بیش از اندازه در طول زمان باعث فرسودگی شما خواهد شد و خستگی ناشی از این فشارهای مداوم به صورت بی انگیزگی و حتی درگیری با همکاران و یا حتی کارفرما ، بروز پیدا می‌کند.

در صورت تمایل می توانید برای مطالعه بیشتر مقاله فرسودگی شغلی را مطالعه کنید.

 

۲- محیط کاری نامناسب

 

محیط کاری نامناسب
محیط کاری نامناسب

 

داشتن محیط کاری مناسب، یکی از کلیدی ترین عوامل در بهبود بازدهی پرسنل کاری، از کارمندان گرفته تا مدیران و کارفرمایان، خواهد بود. برقرار کردن ارتباط یکی از بنیادی ترین نیازهای انسان است و تقریبا به اندازه نیازهایی مانند امنیت و سلامت جسمی و تغذیه از اهمیت برخوردار است.این موضوع در محیط کار نیز اهمیت خود را به نمایش می‌گذارد.

تحقیقات و تجربیات فراوان، این موضوع را نشان می‌دهد که داشتن ارتباط متقابل سالم بین کارکنان یک شرکت و یا در بیانی دیگر ، وجود نوعی احترام متقابل بین آن‌ها کمک می‌کند تا افراد بتوانند به یکدیگر اعتماد کنند و بتوانند بدون اینکه مسخره یا قضاوت شوند، نظراتشان را بیان کنند و پویایی خود را حفظ کنند. به طبع آن، محیط کاری پویا و مناسب ایجاد خواهد شد که بازدهی بسیار بیشتری از محیط کاری نامناسب با روابط بین فردی نه چندان خوب، خواهد داشت.

محیط کاری نامناسب، این بستر را فراهم نمی‌کند و افراد در این میان، انگیزه و اشتیاق خود را از دست می‌دهند و در بسیاری از مواقع، بی حوصلگی به آن‌ها غلبه خواهد کرد. اگر محیط کاری شما استرس زا است، پیشنهاد می کنم مقاله مدیریت استرس شغلی را هم مطالعه کنید.

 

۳- دشوار بودن کار پیش روی شما یکی از مهم‌ترین عوامل بی حوصلگی و نداشتن انگیزه

 

دشواری کار از دلایل نداشتن انگیزه و حوصله

 

خیلی از اوقات، شما باید کارهایی را انجام دهید که ممکن است در وهله اول، بسیار دشوار به نظر برسند و فکر کنید که توانایی انجام آن کارها را ندارید. شما به تدریج، به کنار گذاشتن آن کارها فکر خواهید کرد و در نتیجه برای انجام دادن کارها، انگیزه همیشگی خود را از دست خواهید داد.

در ابتدا باید از توانایی‌های خود، آگاهی پیدا کنید و محدودیت‌های خود را بشناسید. سپس می‌توانید درباره این تصمیم بگیرید که آیا این مسئله‌ای که در پیش رو دارید، فراتر از توانایی‌های شماست یا خیر؟

آیا با وجود اینکه تمام تلاش خود را به کار می گیرید، نمی‌توانید آن را به خوبی انجام دهید؟ یا اینکه برای انجام آن نباید محدودیت زمانی داشته باشید؟ کلا سوالاتی از این دست را از خود بپرسید.

 

۴- وحشت داشتن از انجام دادن کار سدی بزرگ مقابل انگیزه

 

وحشت از دست دادن کار از دلایل بی‌انگیزه‌گی

 

ممکن است برای شما بارها اتفاق افتاده باشد که یک موقعیت شغلی مناسب را به دلیل وحشت از دست و پنجه نرم کردن با مشکلات پیش روی این کار و همچنین ترس، از نگرفتن نتیجه مناسب، کنار گذاشته باشید؛ با وجود اینکه ، استعداد و توانایی لازم برای انجام آن کار را داشته اید و خودتان نیز از این موضوع با خبر بوده اید.
این مسئله می‌تواند موجب شود شما حوصله انجام آن کار را نداشته باشید و به نوعی از وقایع و عواقب احتمالی که ممکن است در طی انجام آن کار ، برایتان پیش بیاید، اجتناب و دوری می‌کنید.

گاهی حتی ،تجربه شکست منجر به بی حوصلگی و از بین رفتن انگیزه می شود؛ که در مقاله ایجاد انگیزه بعد از شکست ما ۶ راهکار جالب را معرفی کرده ایم .

 

۵- نداشتن اعتماد به نفس کافی

 

عدم اعتمادبه نفس

 

این موضوع را می‌توان در ادامه موضوع قبل عنوان کرد. خیلی از افراد ، دچار چنین مشکلی هستند و نمی‌توانند به توانایی‌های خود تکیه کرده و کارشان را انجام دهند. این افراد، همواره خود را تحت فشار می‌بینند و در هنگام انجام کار، هیچگاه احساس راحتی نمی‌کنند. البته این موضوع ممکن است با بحث دشوار بودن کار پیش روی شما ارتباط داشته باشد و در واقع پیش نرفتن کار ، موجب ایجاد احساس ناتوانی و بی حوصلگی در شما شود.

 

۶- کمال گرایی قاتل انگیزه?

 

کمال گرایی عامل از بین برنده انگیزه

 

کمال گرایی یک ویژگی شخصیتی است که شما را وادار می‌کند تا هنگامی که از بی نقص بودن کارتان مطمئن نشده اید، کار را کنار نگذارید. این موضوع خیلی از اوقات باعث می‌شود که شما کار خود را بسیار پیچیده‌تر از آنچه که باید بکنید و در نهایت ممکن است آنقدر روی بی عیب و نقص بودن آن متمرکز شوید که خود را از انجام دادن کارتان عاجز کنید. در نتیجه، دیگر برای انجام کارتان حوصله و رمقی باقی نمی ماند.

حال که تعدادی از دلایل نداشتن انگیزه کافی برای شروع کارها را برای شما عنوان کردیم، می‌خواهیم به شما راهکارهایی ارائه کنیم که با استفاده از آن‌ها بتوانید از سد مشکلات خود بگذرید و در مواجهه با بی حوصلگی و نداشتن انگیزه ، توانایی رویارویی با آن را داشته باشید. در واقع می‌خواهیم به سوال اصلی مان، یعنی:

«چگونه در زمان‌هایی که حوصله انجام هیچ کاری را نداریم، در خود انگیزیه ایجاد کنیم؟»، پاسخ دهیم.

 

راهکارهای مقابله با بی حوصلگی

روش‌های ایجاد کردن انگیزه

 

۱- جلوگیری از اتلاف وقت

هدر دادن زمانخیلی از اوقات بی انگیزگی ما برای شروع کار باعث می‌شود که خودمان را مشغول هر کاری بکنیم تا به سراغ آن کار نرویم. ممکن است حتی کار خاصی برای انجام دادن نداشته باشیم و صرفا وقتمان را تلف کنیم و نسبت به شروع کردن کارهایمان مقاومت از خودمان نشان بدهیم.

بهترین روش برای مواجهه با این مشکل این است که جلوی اتلاف وقت را بگیریم و خودمان را مجبور به شروع کردن کار کنیم.

نمونه بارز این موضوع، درس خواندن و به ویژه درس خواندن برای کنکور می‌باشد.خواندن درس به خودی خود کاری انرژی بر و سخت است؛ حتی هنگامی که موضوع درس برای فرد جالب و جذاب باشد. اگر فرد، علاقه و اشتیاق نیز نداشته باشد، درس خواندن ، کار بسیار دشوارتری به نظر می‌رسد. به همین دلیل خیلی از افراد حوصله درس خواندن ندارند. از طرفی کنکور، نوعی ماراتون ذهنی است که افراد باید به طور مداوم و پیوسته درس بخوانند و حجم زیادی از اطلاعات را در ذهن خود داشته باشند.

سخت ترین موضوع جهت آمادگی برای کنکور، حفظ تداوم در درس خواندن است. شاید در ابتدای کار خیلی از افراد با انرژی و تمرکز زیاد درس بخوانند و خوب پیش بروند، اما پس از مدتی شروع کردن یک درس، به ویژه اگر درسی باشد که در آن ضعیف هستند یا به آن علاقه ای ندارند، بسیار دشوار خواهد بود. بنابراین دانش آموزان، انگیزه خود را برای خواندن آن مبحث یا درس به طور کلی از دست می‌دهند. حتی ممکن است این موضوع باعث شود که دانش آموز به کلی، درس خواندن را کنار بگذارد.

در این طور مواقع، بهترین کار این است که پشت میزتان بروید و فقط کارتان را شروع کنید. بیشتر اوقات دشواری درس خواندن ذهنی است و شما در واقع از مواجهه با مسائلی که باید یاد بگیرید، هراس دارید. اما هنگامی که شروع کنید و این سدهای ذهنی را کنار بگذارید و سعی کنید تمام حواس خود را روی موضوع پیش رو متمرکز کنید، می‌بینید که آنقدرها هم که فکر می‌کردید دشوار نبوده. حالا دیگر خیلی راحت می‌توانید از سد این بی انگیزگی بگذرید.

 

۲- داشتن سبک زندگی سالم

خیلی از اوقات نداشتن خواب کافی یا ورزش نکردن به مدت طولانی ، انرژی شما برای انجام کارها را کاهش می‌دهد و شما آنطور که باید نمی‌توانید کارهایتان را انجام دهید. در نتیجه حوصله انجام هیچ کاری را نخواهید داشت. داشتن رژیم غذایی سالم و خوابیدن به میزان مناسب به شما کمک می‌کند تا انرژی کافی  برای انجام دادن کارهایتان داشته باشید. ورزش کردن به طور مداوم نیز به شما کمک می‌کند که اعتماد به نفس تان را افزایش دهید و برای رسیدن به اهدافتان بلند پروازتر و جاه طلب ‌تر باشید.
همه این‌ها در کنار هم، انگیزه شما را برای انجام کارها افزایش می‌دهند.

می‌توانید در هنگامی که بی حوصلگی به شما غلبه کرده است، ده دقیقه پیاده روی کنید یا اینکه یک میان وعده سالم میل کنید و با انرژی و آرامش ، کارتان را شروع کنید.

۳- داشتن انگیزه مالی

داشتن انگیزه مالییکی از مهمترین انگیزه‌های ما برای انجام دادن کارها، درآمد و انگیزه مالی ما هستند. در واقع می‌توان گفت اولین و اصلی ترین عامل ایجاد انگیزه ، صورت حساب حقوق ماهیانه شماست! داشتن درآمد کافی از نیازهای اساسی هر فرد است، چون درآمد خوب از ابزار بقای افراد در دنیای امروز محسوب می‌شود. اما در این میان باید به این نکته توجه داشت که پول تنها عامل خوشبختی نیست، بنابراین صرفا داشتن درآمد بالا نمی‌تواند شما را خوشحال کند. به همین خاطر شما نمی‌توانید روی کسب درآمد به عنوان تنها عامل انگیزه دهنده برای شروع کار حساب کنید.

شما می‌توانید این ایده را در ذهن خود بپرورانید که با پولی که از انجام این کار در می‌آورید، چه چیزهایی را می‌توانید بخرید؛ مثلا کفش گران قیمتی که نظر شما را برای مدتی جلب کرده است را هدف خود قرار دهید. این موضوع به شما انگیزه کافی برای شروع کار را خواهد داد.

۴- هدف گذاری

یکی از عواملی که باعث می‌شود شما آن طورکه باید انگیزه و حوصله انجام دادن کاری را نداشته باشید، نداشتن دلیل و هدف برای انجام آن کار است. هدف گذاری برای انجام کارها به شما کمک می‌کنند تا دیدی کلی نسبت به فایده کاری که دارید انجام می‌دهید داشته باشید و بتوانید برای انجام دادن آن ایجاد انگیزه کافی می شود.
در واقع حس اطمینانی که از داشتن یک هدف و برنامه ریزی برای رسیدن به آن هدف در شما القا می‌شود باعث می‌شود کمتر دچار بی حوصلگی و بی انگیزگی بشوید.

۵- مسئولیت پذیری

ممکن است کاری که انجام می‌دهید برای شما سنگین و اضطراب آور باشد، اما اگر شما مسئولیت پذیر باشید، می‌توانید روی خودتان حساب کنید و کار را تا انتها پیش ببرید. مسئولیت پذیر بودن باعث می‌شود اعتماد به نفس شما تقویت شود؛ چون می‌دانید از کارتان شانه خالی نمی‌کنید و از هیچ کاری برای انجام دادن کارتان صرف نظر نمی‌کنید. این موضوع باعث می‌شود که حتی اگر مشکلی در کار وجود داشت که برطرف نشد یا به هر دلیلی کارتان ناقص ماند، از این مسئله مطمئن باشید که تمام تلاش خود را برای انجام کار کرده اید.
در واقع  شما دیگر به این فکر نمی‌کنید که اشکال از طرف شما بوده و کم کاری شما باعث ناقص ماندن کار شده است.
مسئولیت پذیری به شما اجازه نمی‌دهد که به راحتی کارتان را کنار بگذارید و همواره در مواقعی که بی حوصله هستید، ایجاد انگیزه می کند.

۶- برنامه ریزی راهکاری بی‌نظیر برای ایجاد انگیزه

 

برنامه ریزی راهکاری برای ایجاد انگیزه

 

داشتن یک برنامه منسجم ، دیدی کلی از روند انجام کارها در اختیار شما می‌گذارد؛ در واقع یک برنامه تمام و عیار مانند نقشه راه شما برای رسیدن به هدفتان است. هنگامی که شما طبق برنامه ریزی کارهایتان را انجام دهید می‌توانید پیشرفت تدریجی کار را مشاهده کنید و انگیزه کافی برای ادامه راه را داشته باشید. همچنین، برنامه ریزی به ذهن شما نظم و انضباط می‌دهد و این نظم، باعث آرامش درونی شما خواهد شد؛ موضوعی که موجب می شود شما کنترل اوضاع را در دست داشته باشید و انگیزه کافی برای انجام کارهایتان را داشته باشید.

در انتها باید دانست که بی حوصلگی حالتی است که ممکن است به دفعات متعدد برای افراد مختلف ایجاد شود و شما نیز حتما آن را در زندگی خود تجربه خواهید کرد. چیزی که مهم است این است که شما به سرعت، علت وجود بی حوصلگی و بی انگیزگی را بیابید و جلوی آن را بگیرید تا بتوانید با انرژی کامل به انجام کارهایتان ادامه دهید.

این موضوع را فراموش نکنید که تا هنگامی که نخواهید تغییری در خود و شرایط خود ایجاد کنید، نمی‌توانید بی حوصلگی خود را رفع کنید و خیلی از اوقات این موضوع به ضرر شما تمام خواهد شد. پس ایجاد انگیزه را جدی بگیرید.

 

منابع مرتبط برای مطالعه و ایجاد انگیزه

 

  •  انگیزه، نوشته دانیل.اچ.پینک ترجمه مرجان فرجی

نویسنده، کتاب تحصیلات رسمی خود را در حوزه حقوق به اتمام رسانده است، اما نشریه کسب و کار هاروارد، نام او در فهرست پنجاه متفکر مدیریت جهان اعلام کرده است.

او همچنین سالهاست که برای مجلات معتبری از جمله مجله نیویورک تایمز و همچنین وال استریت ژورنال مطلب می نویسد. این کتاب به مسئله انگیزه از جهات مختلف نگاه می کند و به سوالاتی مانند اینکه «انگیزه چیست؟ چه طور شکل می گیرد؟ از چه چیزهایی انگیزه می گیریم و یا چه چیزهایی باعث می شود تا انگیزه خود را از دست بدهیم؟ چطور می توانیم انگیزه افراد را بالا ببریم و یا اینکه چه عواملی باعث می شود انگیزه از بین برود؟» پاسخ میدهد.
این کتاب ، همینطور به مطالبی جانبی و مربوط به مبحث انگیزه مانند رابطه خلاقیت با انگیزه یا رابطه انگیزه با اخلاق و یا رابطه انگیزه با اعتیاد به دریافت پاداش هم می پردازد.

 

  • فقط شروع کنید نوشته لئونارد ای. اسکلسینگر

این کتاب، به شما یاد می دهد که در هنگام بی حوصلگی باید از چه کارهایی اجتناب کنید و چه کارهایی می توانند به شما برای شروع کردن کارها کمک کنند. در این کتاب ، نکاتی بیان شده است که میتواند به شما در ایجاد انگیزه  برای شروع کار کمک کند؛

در این کتاب نکاتی مانند توصیه های زیر بیان شده است:

«سعی نکنید پیش‌بینی کنید، نظری ندهید؛ وقت خود را برای فکر کردن به نتایج تلف نکنید. فقط شروع کنید.»

این کتاب ، بی نهایت انگیزشی است، چرا که شما با خواندن این کتاب مشتاق خواهید شد تا بیدار شوید و کاری فوق‌العاده را آغاز کنید.

در این مطلب ، سعی داشتیم تا شما را با شیوه هایی آشنا کنیم که به شما کمک می کند تا کسالت و بی حوصلگی را از خود دور بکنید و در خود انگیزه ایجاد کنید. آیا برای شما هم پیش آمده که حوصله و انگیزه انجام هیچ کاری را نداشته باشید؟

در صورت تمایل برای ما و مخاطبان عزیز پاسخ از ما از تجربه‌تان در این زمینه در بخش نظرات بنویسید.

    اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات پاسخ از ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید:

    ‫4 نظر ارسال شده در “۵ راه برای افزایش انگیزه در شما و درمان بی حوصلگی + (دلایل نداشتن انگیزه)

    1. علی :

      والا بنظرم بی پولی، باعث همه جور بدبختی هست. از جمله بی انگیزگی. شما ببین هرکاری رو بخوای شروع کنی، باید سرمایه داشته باشی. وقتی پول نیست، کارم نیست.

      • پاسخ از ما :

        علی عزیز
        ممنون از اینکه نظر خود را با پاسخ از ما به اشتراک گذاشتید.
        درست است. دلایل مالی از جمله دلایل بی انگیزگی است. زمانی این بی انگیزگی تشدید می شود که مدیریت مالی درستی هم نداشته باشیم. پیشنهاد می کنم مقاله مدیریت استرس مالی را مطالعه کنید.

    2. محمود :

      ایجاد انگیزه فقط وقتی یادت میاد سرماه اجاره و قسط و کلی بدهی داری. بنظرم آدمی که بخواد کار کنه، کار می کنه.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com