رامین جوادی، آهنگساز سریال بازی تاج و تخت (گیم آف ترونز)، را بیشتر بشناسیم

رامین جوادی

رامین جوادی (Ramin Djavadi) آهنگساز موفق ایرانی است که بیشتر او را با موسیقی تیتراژ سریال پربیننده «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones)، می شناسند.

سریال «بازی تاج و تخت» (گیم آف ترونز)،  که یکی از پر افتخارترین سریال های تاریخ تلویزیون در دنیا می باشد، بخشی از موفقیتش را وامدار «رامین جوادی» است.

رامین جوادی به جز آهنگسازی موسیقی متن سریال پر طرفدار «بازی تاج و تخت»، برای فیلم ها و سریال های معروف و پرمخاطب زیادی مثل «فرار از زندان»  (Prison Break)، «دنیای غرب» (Westworld)، «متولد نشده» (The Unborn)، « تیغه: سه گانگی» (Blade:Trinity) و فیلم هیجان انگیز «مرد آهنی» (Ironman) تیتراژهای ماندگار و جذابی ساخته است.

گفتنی است در سال ۲۰۰۸، جوادی موفق شده معتبرترین جایزه ی موسیقی، یعنی جایزه ی گرمی، را به واسطه ی آهنگسازی برای فیلم «مرد آهنی» از آن خود کند.

اگر علاقه مند هستید تا با نکات جذاب و مفید دیگری پیرامون زندگینامه رامین جوادی آهنگساز سریال گیم آف ترونز آشنا شوید، با «پاسخ از ما» همراه باشید.

 

بیوگرافی رامین جوادی

رامین جوادی در ۱۹ ژانویه ۱۹۷۴ در شهر دویسبورگ آلمان بدنیا آمد. پدر رامین یک مهاجر ایرانی و مادرش اهل آلمان است.

این آهنگساز سریال های موفق، راجع به نحوه ی شروع به یادگیری موسیقی در دوران کودکی‌اش می گوید:

«وقتی ۴ سالم بود یک بار داشتم تلویزیون تماشا میکردم که در حال پخش موسیقی یک فیلم بود. وقتی موسیقی تمام شد، به سمت پیانو رفتم و همان جا قطعه ای را از حفظ نواختم. درست همان موقع بود که استارت ورود من به دنیای موسیقی زده شد و پدر و مادرم با دیدن استعداد و علاقه ی من به موسیقی، آموزش های من در زمینه موسیقی را آغاز کردند».

جوادی که از همان سن ۴ سالگی با تشویق پدر و مادرش به کلاس های موسیقی می رفت، موفق شد در سن ۱۱ سالگی یادگیری نواختن ارگ را به پایان رسانده و آن را به طور کامل بیاموزد.

دو سال بعد کلاس گیتار رفته و شروع به یادگیری ساز دیگری کرد. سپس، در سن ۱۵ سالگی در حالی که در نواختن ارگ و گیتار بسیار مهارت پیدا کرده بود، به عضویت یک گروه راک درآمد و همزمان شروع به نوشتن ترانه نمود.

چرا که معتقد بود ترانه ای که او در ذهن داشته و به آن علاقه مند است، تنها برای صدای سازها تنظیم می شود و نه انسان ها.

دلیل علاقه ی این آهنگساز موفق ایرانی، اعتقاد او به این موضوع بود که موسیقی متن فیلم تاثیر بسیار عمیق و مهمی بر مخاطب داشته و می تواند در انتقال حس فیلم به بیننده کمک بزرگی کند.

در ادامه، آهنگساز سریال «بازی تاج و تخت» (گیم آف ترونز) با سرعت هر چه تمام تر پیشرفت کرد و تا پایان دوران دبیرستان به طور فشرده موسیقی تمرین کرد تا توانست به عضویت یک گروه موسیقی حرفه ای تر در آید.

سپس، رامین جوادی به آمریکا رفته و در کالج موسیقی برکلی در بوستون شروع به تحصیل و یادگیری هر چه تخصصی تر موسیقی نمود.

 

اولین تجربه های ساخت موسیقی فیلم

این آهنگساز پرطرفدار و محبوب ایرانی در سال ۱۹۹۹ توسط یکی از دوستانش به هانس زیمر، آهنگساز معروف آلمانی، معرفی شد. در آن زمان، جوادی تحصیلات دانشگاهی اش را به اتمام رسانده بود.

هنگامی که هانس زیمر استعداد و توانایی بالای رامین جوادی را مشاهده کرد، او را به شرکت خود برده و عضو گروه موسیقی خود نمود.

جوادی در گفتگویی اختصاصی با دویچه وله آلمان نحوه آشنایی اش با هانس زیمر را این گونه شرح داد:
«در بوستن بعد از تمام کردن درس، شروع به ساز زدن در یک گروه موسیقی کردم، که نسبتا موفق هم بود. اما همیشه برای تعطیلات زمستانی به آلمان می‌آمدم تا والدینم را ببینم.

زمستان سال ۲۰۰۰-۱۹۹۹ بود که در آلمان بودم و با یکی از دوستان خیلی خوبم به اسم «اولی کورتینات» دیدار کردم. او صاحب یک مغازه گیتارفروشی در شهر کلن است به اسم «Ulis Musik» که من وقتی بچه بودم همیشه گیتارهایم را از آنجا می‌خریدم. برای همین هم «اولی» با تمام مسیر حرفه‌ای من کاملا آشناست.

هر بار که آلمان هستم با «اولی» برای شام یا ناهار قرار می‌گذارم، در آن زمستان هم این کار را کردم. برای او تعریف کردم که در یک گروه موسیقی در بوستن ساز می‌زنم،اما در اصل دلم می‌خواهد برای سینما، موسیقی متن تنظیم کنم.

بعد «اولی» به من گفت یک نفر را می‌شناسد که با «هانس زیمر» آشناست. دو هفته بعد از بوستن به لس‌آنجلس رفتم و در شرکت «Remote Control» شروع به کار کردم».

پس از آشنایی هانس زمیر با رامین جوادی، زیمر این آهنگساز خوش قریحه را در شرکت خودش به نام «Remote Control Productions» به کار گرفت.

این شرکت پیش‌تر با نام «Media Venture» فعالیت می کرد. در این زمان، او به سمت دستیاری یک آهنگساز مشهور آلمانی دیگر به نام «کلاوس بادلت»، آهنگساز‌ فیلم‌ برنده اسکار «گلادیاتور»، در آمد.

در سال ۲۰۰۳، اولین تجربه رامین جوادی در زمینه ساخت موسیقی فیلم شکل گرفت و او با «بادلت» در ساخت موسیقی فیلم «دیوید هیکسون» به نام «طبل را بزن» (Beat the Drum) همکاری کرد.

جوادی دوباره در آهنگسازی فیلم های «ماشین زمان»، «بیسیک»، «تازه‌کار» و «دزدان دریایی کارائیب: نفرین مروارید سیاه»  نیز مشارکت داشت.

سپس، یک سال بعد، در سال ۲۰۰۴، در ساخت موسیقی فیلم «مرغ طوفان» (Thunderbirds) با خود هانس زیمر همکاری داشت. «هانس زیمر» و «رامین جوادی» هچنین در فیلم های دیگری مانند «یکی باید کوتاه بیاید» و «بتمن آغاز می‌کند» همکاری داشتند.

«رامین جوادی» در رابطه با تجربه همکاری اش با «هانس زیمر» و «کلاوس بادلت» در گفتگویی رادیویی با یک شبکه آلمانی گفت:

«بخت با من یار بود که آهنگسازانی چون «هانس زیمر»  و «کلاوس بادلت» راهنما و مربی من شدند. درواقع، من برای آنها کار می‌کردم و از همین ‌جا بود که تجربه‌ام در آهنگسازی برای فیلم و تلویزیون شکل گرفت. کارهای پرمشقت فراوانی انجام دادم و ساعت ‌های طولانی سختی داشتم ولی تجربه ‌ای فوق‌العاده بود».

 

شروع دوران آهنگسازی مستقل

پس از تجربه همکاری با «هانس زیمر» در فیلم «مرغ طوفان» (Thunderbirds)، «جوادی»  تلاش کرد تا به‌ صورت مستقل در زمینه آهنگسازی موسیقی متن فیلم فعالیت کند.

اولین تجربه مستقل این آهنگساز مطرح ایرانی در زمینه ساخت موسیقی متن و تیتراژ فیلم با فیلم  «تیغه: سه‌گانگی» (Blade: Trinity) در سال ۲۰۰۴ رقم خورد. تهیه‌کننده این فیلم، «دیوید گویر»، پس از این فیلم، همکاری اش با «جوادی» را در فیلم «متولد نشده» (The Unborn) و سریال «فلش فوروارد» (Flashforward) ادامه داد.

یک سال پس از تجربه ساخت موسیقی فیلم «تیغه: سه‌گانگی»، رامین جوادی در سال ۲۰۰۵ برای ساخت موسیقی سریال معروف «فرار از زندان» که در سراسر جهان بسیار پرطرفدار و محبوب است، دعوت شد و موسیقی تاثیرگذار و فوق‌العاده‌ا‌ی برای این سریال ساخت که در تمام ۹۰ قسمت آن شنیده شد و چشم ها را متوجه این آهنگساز با استعداد کرد.

سریال «فرار از زندان» سریال بسیار پر مخاطبی بود که به واسطه آن، ما یکی از موفق ترین آهنگسازان هموطن خود را در سوی دیگر از دنیا شناختیم.

«رامین جوادی» در مورد پیوستن به گروه سریال «فرار از زندان» اینگونه پاسخ می دهد: «مدیر برنامه‌هایم با من تماس گرفت و گفت که تهیه‌کننده‌ها به کار من علاقه نشان داده‌اند. ما ملاقاتی نتیجه‌بخش داشتیم و از آن‌جا کار را ادامه دادیم».

اما دومین باری که «رامین جوادی» به خاطر موسیقی اش بر سر زبان ها افتاد، سال ۲۰۰۸ بود. او در این سال، به ساخت موسیقی متن فیلم سینمایی جذاب و هیجان انگیز «مردآهنی»، از ساخته های کمپانی مارول، پرداخته بود؛ موسیقی متن فیلمی که جایزه «گرمی» را برای او به ارمغان آورد و به نقطه عطفی در زندگی هنری او بدل شد.

سال ۲۰۱۱ نیز سال بسیار مهمی در زندگی حرفه ای «رامین جوادی بود»، چرا که او در این سال وظیفه آهنگسازی یکی از پر هزینه ترین و پر طرفدارترین سریال های تلویزیون، سریال «بازی تاج و تخت» (گیم آف ترونز)، را بر عهده گرفت.

در همین سال، ۲۰۱۱، رامین جوادی آهنگساز سریال بازی تاج و تخت آهنگسازی سریال های مطرح دیگری مانند «سلاطین فرار» (Breakout Kings) و «مظنون» (Person of Interest) را نیز انجام داد.

او همچنین به عنوان آهنگساز در جدیدترین فیلم دنیای مارول، «جاودانه ها» (Eternals)، که قرار است در سال ۲۰۲۱ اکران شود، همکاری داشته باشد.

 

رامین جوادی آهنگساز سریال بازی تاج و تخت_ معرفی و بیوگرافی

سبک موسیقیایی آهنگساز موفق ایرانی

«رامین جوادی» توسط یکی از بزرگترین موسیقی دانان حال حاضر به نام «هانس زیمر» تعلیم دیده و به وضوح در کارهایش رگه هایی از موسیقی کلاسیک، خاورمیانه ای و راک دیده می شود.

اگر خوب به قطعه موسیقی «پادشاه شب» مربوط به اپیزود سوم فصل آخر گوش دهید، بهتر متوجه تم خاورمیانه ای آثار او خواهید شد.

 

«رامین جوادی» توانایی فوق العاده ای در ترکیب کردن قطعات ارکسترال کلاسیک با المان های مدرن دارد و توانسته است آن را در مجموعه سریال«بازی تاج و تخت» به رخ بکشد.

اگر به موسیقی متن این سریال توجه کنید، به خوبی متوجه حس تاریخی، مدرن و در عین حال بی زمانی خواهید شد. همین توجه او به جزئیات از او یک شخصیت موفق در آهنگسازی ساخته است.

او در مورد ساخت ملودی هایش اظهار نظر جالبی نموده که در ادامه می خوانید:

«سکوت. صبح که بیدار می‌شوم، و وقتی که همه‌جا کاملا در سکوت است، همین موقع است که معمولا ایده‌ها به ذهنم خطور می‌کنند. چرا که هیچ تاثیر بیرونی‌ای در کار نیست».

 

رامین جوادی آهنگساز سریال بازی تاج و تخت

آهنگسازی «رامین جوادی» برای سریال معروف و پرمخاطب «بازی تاج و تخت» (گیم آف ترونز)  نقطه عطف و موفقیت چشمگیری در زندگی حرفه ای این آهنگساز پرطرفدار ایرانی بود، چرا که همزمان با افزایش روز افزون طرفداران سریال «بازی تاج و تخت»، طرفداران و آشنایان به هنر بی بدیل «رامین جوادی» نیز افزوده می‌شد.

شیوه آهنگسازی «جوادی» ذهن بسیاری از مخاطبان پر و پا قرص سریال محبوب «بازی تاج و تخت» را به خودش مشغول کرده.

او در رابطه با نحوه ساخت موسیقی متن این سریال مطرح اعلام نمود:

«ما قبل از هر قسمت دور هم جمع می‌ شدیم. همه آن قسمت را می ‌دیدیم، و بعد در این ‌باره که موسیقی کجا باید شروع شود و کجا به پایان برسد، صحبت می‌ کردیم. بعد بحث می ‌کردیم که در هر صحنه، موسیقی باید چه کارکردی داشته باشد؟ بعد من می ‌رفتم سر وقت نوشتن آهنگ و بعد دوباره جمع می ‌شدیم. من هرچه در چنته داشتم را می ‌نواختم و آن ‌ها نکته ‌هایی را به من می ‌گفتند و بعد به کار پیچ ‌و خم‌ می ‌دادیم و همین. موسیقی حاضر می ‌شد!».

موسیقی متن سریال «گیم آف ترونز» (بازی تاج و تخت) شامل کلکسیونی از تم‌های موسیقیایی مختلف و متنوع می باشد که هر کدام برای بخش خاصی از سریال ساخته و هماهنگ ‌سازی شده و بسیار جذاب، روح نواز و شنیدنی است.

این موسیقی تاثیرگذار به حدی زیبا بود که به محض نمایش سریال و شنیده شدن این موسیقی توسط مخاطبان، ذهن افراد زیادی را به سمت شناختن سازنده ی آن درگیر کرد و باعث مطرح شدن نام آهنگساز موفق ایرانی، رامین جوادی، گشت.

حمیدرضا صدر، نویسنده و پژوهشگر سینما، راجع به موسیقی ساخته شده توسط رامین جوادی در سریال «گیم آف ترونز» می گوید:

«یکی از ویژگی های جذاب این مجموعه ی بی نظیر را می توان موسیقی جذاب و جادویی و خالق ایرانی آن دانست و باید او را ستایش کرد، چرا که ساختن اثری خارق العاده مانند این موسیقی در مقابل موسیقی متن های دیرآشنا و گاها ناموزون فیلم های دیگر کار راحتی نبوده و از هر آهنگسازی بر نمی آید. سفر شخصیت ها، خنجرهایی که از پشت زده می شوند، توطئه هایی که پایانی نخواهد داشت، رویارویی انسان های حیوان نما با حیوانات انسان نما، وفاداری، فساد، قدرت، شهوت و در نهایت غیر قابل پیش بینی بودن همه چیز از حس های موجود در این موسیقی شگفت انگیز است».

خود «رامین جوادی» راجع به سریال «گیم آف ترونز» و جذابیت آن می گوید:

«هر بار که سریال را می بینید چیز تازه تری را متوجه می شوید و نکته جذاب تر آن این است که دنیایی خیالی بر اساس داستانی خیالی است و از زیبایی دنیای خیالی همین بس که هیچ مرزی در آن وجود ندارد.»

خالی از لطف نیست که بدانید «رامین جوادی» دو بار موفق به دریافت جایزه امی برای موسیقی متن سریال «گیم آف ترونز» (بازی تاج و تخت) شده.

«جوادی» برای اولین بار در سال  ۲۰۱۸، جایزه معتبر امی را برای موسیقی اپیزود «اژدها و گرگ» از فصل هفتم سریال «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones) تصاحب کرد.

علاوه بر این، او در سال ۲۰۱۹ نیز از مراسم امی بی نصیب نماند و دومین جایزه امی خود را به خاطر موسیقی زیبا و طنین‌ اندازش در اپیزود «شب طولانی» از فصل هشتم سریال «بازی تاج و تخت» دریافت کرد. رامین جوادی  آهنگساز سریال بازی تاج و تخت، با این سریال بیش از پیش درخشید!

 

جنیفر هاکس همسر رامین جوادی

رامین جوادی آهنگساز سریال های موفقی مثل «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones) و فرار از زندان با جنیفر هاکس، که او نیز در زمینه ی موسیقی و در بخش مدیریت اجرایی مشغول به فعالیت است، ازدواج کرده و این دو نفر هم اکنون والدین یک دوقلو هستند.

 

کنسرت رامین جوادی

افزایش روزافزون مخاطبان و دوستداران سریال «بازی تاج و تخت» (گیم آف ترونز) و به تبع آن، افزایش علاقمندان به هنر او، رامین جوادی آهنگساز سریال بازی تاج و تخت را به فکر برگزاری کنسرت هایی برای اجرای زنده ی موسیقی متن سریال «گیم آف ترونز» انداخت.

او که هم اکنون از شناخته شده ترین آهنگسازان فیلم های روز دنیاست با برگزاری تور بین‌المللی ارکسترال در کشورهای مختلف به اجرای موسیقی متن فیلم هایی که ساخته است می پردازد.

تاکنون چندین بار «رامین جوادی» همراه با گروهش این موسیقی فوق العاده را  به صورت زنده اجرا کرده و با اجرایی همراه با شور و هیجان قطعات موسیقی بی نظیر و روح نواز، تحسین تماشاچیان را برانگیخته است.

 

رامین جوادی آهنگساز سریال بازی تاج و تخت_کنسرت رامین جوادی

 

اینستاگرام رامین جوادی

اگر سری به پیج اینستاگرام رامین جوادی بزنید، با تصاویر جالب و متنوعی مواجه می شوید. او عکس های زیادی از خودش و هوادارانش در کنسرت هایش در سالن های مختلف به اشتراک گذاشته و در آن ها از حضورشان قدردانی نموده است.

همچنین، جوادی در پیج خودش به معرفی آثار خود در فیلم ها، سریال ها و بازی های ویدیویی پرداخته است. همچنین بخش اعظمی از تصاویری که اخیرا به اشتراک گذاشته به صحنه های جذاب سریال «بازی تاج و تخت» اختصاص داده که با موسیقی زیبای او، جذابیت دو چندانی به خود گرفته است.

جوادی همچنین پست هایی در خصوص موسیقی ساخته شده توسط خودش در سریال «دنیای غرب» (Westworld) را به اشتراک گذاشته.

او هواداران زیادی از سراسر جهان دارد که در فضایی صمیمی، اخبار و حواشی این آهنگساز موفق ایرانی را دنبال می کنند.

اگر شما هم به رامین جوادی و موسیقی های ساخته شده توسط او علاقه دارید، می توانید این هنرمند محبوب را در رسانه اجتماعی اینستاگرام دنبال نمایید.

 

آثار رامین جوادی

ساخت موسیقی متن فیلم

✔ فیلم «طبل را بزن» (Beat the Drum) – سال ۲۰۰۲

✔ فیلم «مرغان طوفانی» (Thunderbirds) – سال ۲۰۰۴

✔ فیلم «تیغه: سه‌گانگی» (Blade:Trinity ) – سال ۲۰۰۴

✔ فیلم «همه کودکان نامرئی» (All the Invisible Children) – سال ۲۰۰۵

✔ فیلم «از غبار بپرس» (Ask the Dust) – سال ۲۰۰۶

✔ فیلم «فصل شکار» (Open Season) – سال ۲۰۰۶

✔ فیلم «آقای بروکس» ( Brooks) – سال ۲۰۰۷

✔ انیمیشن «بزن بریم ماه» (Fly Me To The Moon) – سال ۲۰۰۸

✔ فیلم «فریب» (Deception) – سال ۲۰۰۸

✔ فیلم «مرد آهنی» (Iron Man) – سال ۲۰۰۸

✔ فیلم «فصل شکار ۲» (Open Season 2) – سال ۲۰۰۸

✔ فیلم «متولد نشده» (The Unborn) – سال ۲۰۰۹

✔ فیلم «مدال افتخار» (Medal of Honor) – سال ۲۰۰۹

✔ فیلم «برخورد تایتان‌ها» (Clash of the Titans) – سال ۲۰۰۹

✔ انیمیشن «داستان های یک لاکپشت: ماجراهای سمی» (A Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures) – سال ۲۰۱۰

✔ فیلم «شب وحشت» (Fright Night) – سال ۲۰۱۱

✔ فیلم «خانه امن» (Safe House) – سال ۲۰۱۱

✔ فیلم «داستان‌های یک لاک‌پشت ۲: فرار سامی از بهشت» – سال ۲۰۱۲

✔ فیلم «سحرگاه سرخ» (Red Dawn) – سال ۲۰۱۲

✔ فیلم «حاشیه اقیانوس آرام» (Pacific Rim) – سال ۲۰۱۳

✔ فیلم «سافاری آفریقایی» (African Safari) – سال ۲۰۱۳

✔ انیمیشن «خانه جادو» (The House of Magic) – سال ۲۰۱۳

✔ فیلم «ناگفته‌های دراکولا» (Dracula Untold) – سال ۲۰۱۴

✔ انیمیشن «رابینسون کروزوئه» (Robinson Crusoe) – سال ۲۰۱۶

✔ فیلم «وارکرافت» (Warcraft) – سال ۲۰۱۶

✔ فیلم «دیوار بزرگ چین» (The Great Wall) – سال ۲۰۱۷

✔ فیلم «کوه میان ما» (The Mountain Between Us) – سال ۲۰۱۷

✔ فیلم «چروکی در زمان» (A Wrinkle in Time) – سال ۲۰۱۸

✔ فیلم «اسلندرمن» (Slender Man) – سال ۲۰۱۸

✔ انیمیشن «سگ ملکه» (The Queens Corgi) – سال ۲۰۱۹

✔ مستند «فیل» (Elephant) – سال ۲۰۲۰

✔ فیلم «جاودانه ها» (Eternals) – سال ۲۰۲۱

 

ساخت موسیقی متن برای سریال

✔ سریال The Grid– سال ۲۰۰۴

✔ سریال Threshold – سال ۲۰۰۵

✔ سریال «فرار از زندان» (Prison Break) – سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ و سال ۲۰۱۷

✔ سریال «تیغه» (Blade) – سال ۲۰۰۶

✔ سریال «فلش فوروارد» (Flashforward) – سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۰

✔ سریال «سلاطین فرار» (Breakout Kings) – سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۲

✔ سریال «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones) – سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹

✔ سریال «مظنون» (Person of Interest) – سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶

✔ سریال «دگردیسی» (The Strain) – سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷

✔ سریال «دنیای غرب» (Westworld) – سال ۲۰۱۶ تا به امروز

✔ سریال «جک رایان» (Jack Ryan) – سال ۲۰۱۸ تا به امروز

✔ سریال «داستان های شگفت انگیز» (Amazing Stories) – سال ۲۰۲۰ تا به امروز

 

ساخت موسیقی بازی

✔ بازی «سیستم شاک ۲» (System Shock 2) – سال ۱۹۹۹

✔ بازی «دزد ۲» (Thief II) – سال ۲۰۰۰

✔ بازی «مدال افتخار» (Medal of Honor) – سال ۲۰۱۰

✔ بازی «جنون سرعت: شیفت ۲» (Shift 2: Unleashed) – سال ۲۰۱۱

✔ بازی «مدال افتخار: جنگجو» (Medal of Honor: Warfighter) – سال ۲۰۱۲

✔ بازی «گیم اف ترونز» (Game of Thrones) – سال ۲۰۱۶

✔ بازی «ابزار جنگ ۴» (Gears of War 4) – سال ۲۰۱۶

✔ بازی «چرخ ‌دنده‌های ۵» (Gears 5) – سال ۲۰۱۹

 آیا از قبل با «رامین جوادی» و موسیقی های ساخته شده او آشنایی داشتید؟ اگر به موسیقی های «جوادی» گوش داده اید و دوست دارید نظرتان را در مورد آثار هنری این آهنگساز ایرانی با ما در میان بگذارید.

با بیان دیدگاه خود در این مورد، ما و دوستان همراه «پاسخ از ما» را نیز در تجربه ای که از شنیدن این آهنگ ها داشته اید، سهیم کنید.

می توانید برای آشنایی با زندگی هنرمندان بیشتری به بخش زندگی افراد موفق سری بزنید.

همچنین با اشتراک گذاری این مطلب با دوستانتان می توانید باعث هر چه بیشتر شناخته شدن این آهنگساز با استعداد و موفق ایرانی شوید.

 

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات پاسخ از ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید:

‫4 نظر ارسال شده در “رامین جوادی، آهنگساز سریال بازی تاج و تخت (گیم آف ترونز)، را بیشتر بشناسیم

  1. صادق :

    من نمی دونستم که آهنگ ساز سریال بازی تاج و تخت ایرانیه! تازه فرار از زندانم درست کرده. چقدر جالب. سریال معرفی نمی کنید؟

    • پاسخ از ما :

      مریم عزیز
      ممنون از اینکه نظرتان را به اشتراک گذاشتید. خواهش می کنم دوست عزیز. خوشحالیم که خوشتان آمده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com