لیفتینگ یا عمل کشیدن پوست صورت چیست؟

لیفتینگ یا عمل کشیدن پوست صورت

با بالا رفتن سن شما و همینطور قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور آفتاب، پوستتان حالت شادابی و نشاط خود را از دست می دهد. در دوران کهنسالی هم چین و چروک هایی در صورتتان ایجاد می شود که در هنگامی که خودتان را در آینه نگاه می کنید، به وضوح قابل رویت هستند. برای برطرف کردن این مشکل، عمل جراحی مانند لیفت صورت وجود دارد که در آن جراحان زیبایی کارهایی بر روی پوست صورت مردان و زنان انجام می دهند که به جوانسازی و از بین بردن آثار پیری پوست شان کمک می کند. در این مقاله از «پاسخ از ما» با ما همراه باشید تا با عمل لیفتینگ صورت و مزایا و معایب آن و همینطور روش های مختلف کشیدن پوست صورت و جوانسازی اش بیشتر آشنا شویم.

لیفتینگ صورت چیست؟

برای از بین بردن چین و چروک های پوست و جوانسازی صورت روش های گوناگونی وجود دارد که از میان آن ها می توان از جراحی لیفتینگ نیز نام برد. امروزه افراد عمل لیفتینگ صورت (Facelift) را معمولا از سن ۴۰ سالگی به بالا انجام می دهند تا صورت خود را جوانتر از قبل نشان دهند.

در این عمل، چربی ها و سلول های مرده پوست برداشته می شود و سلول های پوستی برای بازسازی آماده می شوند. در این روش، چین و چروک های پوست کاهش پیدا می کند و پوست کیفیت و شادابی بیشتری نسبت به سابق پیدا خواهد کرد. عمل لیفتینگ معمولا بین ۲ تا ۴ ساعت زمان می برد. مدت عمل با ماهیت پوست و میزان لیفت صورت مرتبط است.

شرایط لازم برای انجام عمل لیفتینگ چیست؟

مراجعه کنندگان برای انجام عمل لیفتینگ صورت باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • قابلیت ارتجاعی و انعطاف پذیری پوست خود را از دست داده باشند.
  • اطراف دهان و بینی شان چروک های عمیقی وجود داشته باشد.
  • پوست ناحیه گردن و صورت آنها پیر و فرسوده باشد.
  • پوست اضافی در ناحیه فک خود داشته باشند.
  • گونه شان دچار افتادگی شده باشد.

نکاتی که قبل از عمل لیفتینگ باید در نظر بگیرید

  • شب قبل از لیفتینگ، حمام نمایید و سر خود را بشویید.
  • هنگام ورود به اتاق عمل، هیچ گونه آرایشی نداشته باشید.
  • قبل از عمل لیفتینگ صورت، از خوردن قرص آسپرین، داروهای ضد التهاب و مکمل های گیاهی خودداری کنید.

توصیه هایی که بعد از عمل لیفتینگ صورت باید رعایت کنید

  • تا چند روز بعد از عمل لیفتینگ صورت، فعالیت ‌های خود را کاهش بدهید و استراحت نمایید.
  • هنگام خوابیدن، جهت کاهش تورم و کبودی بدن، سر بالاتر از بدن قرار گیرد.
  • روی محل عمل کمپرس سرد قرار بدهید و بدین وسیله باعث کاهش تورم و خونریزی شوید.
  • بعد از عمل لیفتینگ، آنتی بیوتیک های تجویزی توسط دکتر را به طور مرتب مصرف نمایید.
  • در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید و از کرم های ضد آفتاب استفاده کنید.
  • در روزهای اول بعد از عمل، از خم شدن، بلند کردن اجسام، پیاده روی سریع، شنا کردن، ارتباط جنسی و هر گونه فعالیتی که فشار خون تان را بالا می برد، دوری کنید.

 

 

مزایا و معایب لیفت صورت

اگر چه لیفت صورت می تواند به کاهش سن و افزایش اعتماد به نفس شما کمک کند، اما درک همه مزایا و معایب چنین روشی مهم است.
مانند هر عمل جراحی زیبایی دیگری، در زمان تصمیم گیری برای انجام جراحی لیفت صورت مهم است که مزایا و معایب چنین روشی را بدانید و با توجه به آن ها در مورد انجام دادن یا ندادن این عمل تصمیم بگیرید. در آخر، قبل از تصمیم گیری نهایی، با پزشک خود در مورد این روش مشورت کنید.

مزایای لیفت صورت

مانند هر جراحی زیبایی دیگری، لیفت صورت هم با زیباترکردن ظاهرتان اعتماد به نفس شما را افزایش می دهد. همچنین، زیبایی و مسائل ظاهری می تواند استرس شما برای حضور در جمع را از بین ببرد.

از بین بردن افتادگی پوست یا چین و چروک های صورت از جمله مزایای اصلی لیفتینگ صورت می باشد که در داشتن ظاهری جذاب، شاداب و جوان پسند که بسیاری از مردان و زنان آرزوی آن را دارند، بسیار موثر است.

این عمل گاها باعث می شود ۱۰ تا ۲۰ سال جوانتر به نظر برسید.

معایب لیفت صورت

  • باید این موضوع را بدانید که بعد از عمل لیفتینگ، صورت شما دارای کبودی و تورم می باشد که طبیعی است و در دو روز اول این کبودی بیشتر می باشد. بعد از آن کبودی و تورم صورتتان کم کم کاهش پیدا می کند و پس از حدودا ۱۰ تا ۱۴ روز کاملا محو می شود.
  • ممکن است جای زخم ناشی از عمل لیفتینگ صورت بهبود نیابد.
  • گاهی اوقات، برخی از روش های لیفت صورت می توانند ظاهری کاملا غیرطبیعی و نازیبا به شما بدهند.
  • عمل لیفت صورت ارزان نیست. این هزینه احتمالا از جیب شما پرداخت خواهد شد، زیرا ممکن است بیمه هزینه آن را پرداخت نکند.
  • از عوارض موقتی عمل لیفتینگ می توان به ریزش مو در محل جراحی اشاره کرد.

روش های مختلف کشیدن و جوان سازی پوست صورت

اگرچه بروز چین و چروک به عنوان بخشی از فرآیند پیری افراد به طور طبیعی رخ می دهد، اما شل شدن پوست صورت می تواند اعتماد به نفس فرد را تحت تأثیر جدی قرار دهد. خوشبختانه روش های مختلفی برای سفت و صاف شدن پوست صورت وجود دارد؛ مثلا شما می توانید یک مرطوب کننده و سفت کننده پوست را امتحان کنید و یا درمان پوست صورت خودتان را شروع کنید.

در این بخش به شما انواع روش هایی را معرفی خواهیم کرد که با برطرف کردن آسیب ها و علائم پیری پوست تان، چهره شما را زیباتر نموده و باعث می شود از داشتن چهره‌ی جدیدتان احساس خوبی داشته باشید.

روش اول: سعی در مرطوب نگه داشتن پوست صورت

مرطوب نگه داشتن پوست صورت برای لیفتینگ صورت

۱- برای انعطاف پذیری پوست از کرم کلاژن استفاده کنید.

با افزایش سن، تولید کلاژن در بدن کاهش پیدا می کند و پوست استحکام و انعطاف پذیری اش را از دست داده و چین و چروک هایش بیشتر می شود. کلاژن یکی از پروتئین های بدن و از مهم ترین اجزای پوست شما است که به جوانسازی، قابلیت ارتجاعی و استحکام پوست کمک می کند. استفاده از کرم کلاژن ممکن است در تولید کلاژن طبیعی پوست موثر باشد و باعث شود پوست شما سفت و مرطوب تر شود.

هنگام خرید محصولات کلاژن ساز، به دنبال مرطوب کننده های صورتی باشید که حاوی پپتیدهای کلاژن هستند. همچنین، هنگام استفاده از کرم کلاژن، برچسب را با دقت بخوانید تا متوجه شوید چند بار باید کرم استفاده شود.

۲- برای روشن و سفت شدن پوست خود، سرم ویتامین C را امتحان کنید.

سرم های ویتامین C حاوی دوزهای غلیظی از ویتامین C هستند که می توانند پوست را سفت کنند، لکه های ناشی از آفتاب و پیری را کاهش دهند، قرمزی پوست را کمتر کرده و تولید کلاژن را بهبود ببخشند. سرم ها راحتتر در پوستتان جذب می شوند و موجب سفتی و روشنی آن می شوند.

سرم های ویتامین C برای تمامی انواع پوست بی خطر است. بنابراین، اگر آلرژی یا حساسیت پوستی دارید این گزینه عالی برای پوستتان می باشد. به یاد داشته باشید که سرم های ویتامین C را نباید بیشتر از ۱ تا ۲ بار در روز استفاده کرد. با این حال، همیشه برچسب روی سرم ویتامین C خود را بررسی کنید تا ببینید چند بار استفاده از آن بی خطر است.

۳- برای سفت شدن پوست از کرم یا سرم با گلیکولیک یا اسید لاکتیک استفاده کنید.

این محصولات از طریق لایه برداری کار می کنند؛ به این معنی که باعث ریزش سطح پوست می شوند. توجه داشته باشید که استفاده از کرم های حاوی اسید گلیکولیک یا لاکتیک می تواند حساسیت پوست شما به اشعه فرا بنفش خورشید (UV) را افزایش دهد. اگر متوجه شدید که پوست شما زمانی که در معرض آفتاب قرار می گیرید نسبت به قبل قرمزتر شده است، استفاده از آن را متوقف کنید و روش درمانی دیگری را امتحان کنید.

قبل از خرید این کرم ها، مواد تشکیل دهنده آن ها را بررسی کنید، زیرا غلظت اسید باید ۱۰ درصد یا کمتر باشد تا بی خطر باشد.

۴- برای کاهش چین و چروک صورت خود از رتینول استفاده کنید.

رتینول یکی از محبوب ترین مواد سفت کننده پوست است که تقریبا در هر داروخانه و یا فروشگاه مخصوص فروش محصولات آرایشی-بهداشتی و مراقبت از پوست یافت می شود. ثابت شده است که کرم های رتینول در کاهش چین و چروک، سفت شدن پوست و کمتر آسیب دیدن آن بسیار موثرند.

در حالی که رتینول می تواند برای برخی از افراد ماده سفت کننده پوست مفیدی باشد، با این وجود، لیستی از عوارض جانبی احتمالی شامل خشکی، تحریک، حساسیت به نور خورشید، قرمزی، تورم و تاول را نیز ممکن است دربر داشته باشد.
از آنجا که رتینول ها می توانند باعث تحریک پوست شوند، به طور کلی توصیه می شود که فقط ۲ تا ۴ بار در هفته از آنها استفاده کنید. در صورت بروز هرگونه عارضه جانبی، مصرف خود را به ۱ بار در هفته کاهش دهید. همچنین، رتینول ممکن است به کاهش آکنه هم کمک کند.

روش دوم: دریافت روش های درمانی کلینیکی برای سفت شدن پوست صورت

۱- ماساژ صورت

ماساژ صورت از کارهای لیفتینگ صورت

به طور کلی، ماساژ صورت یک شیوه درمانی لذت بخش است که می تواند به سفت شدن عضلات صورت و لیفت پوست شل شده کمک کند. در حالی که شما می توانید با مراجعه به متخصص بهترین نتیجه از این راه درمانی را از آن خود کنید، همینطور می توانید در خانه خود با استفاده از دستگاه های ماساژور خانگی صورتتان را ماساژ دهید.

در بیشتر مراکز مراقبت از پوست، می توانید در زمان ماساژ صورت از یک کرم سفت کننده پوست نظیر سرم اسید هیالورونیک استفاده کنید تا تاثیرگذاری این روش را افزایش دهید.

۲- میکرونیدل برای سریعتر سفت شدن پوست

میکرونیدلینگ یک روش غیر جراحی است که در آن با استفاده از سوزن هایی ریز پوست را سوراخ می کنند و باعث تولید کلاژن و بافت جدید می شوند. در حالی که احتمالا میکرونیدلینگ موجب تحریک و قرمزی فوری پوست می شود، این عوارض معمولا به سرعت کاهش یافته و ظرف چند ساعت یا چند روز پوست صاف، سفت و ملایم تری برای شما به ارمغان می آورد.

این عمل توسط متخصص مراقبت از پوست انجام می شود و به طور کلی چندین جلسه طول می کشد تا به حداکثر نتیجه برسید. تعداد دقیق جلسات درمانی مورد نیاز با توجه به نتیجه مورد نظر، نوع پوست و سن بسیار متفاوت است.

۳- برای تحریک تولید کلاژن، رادیو فرکانسی صورت (RF) را امتحان کنید

انجام عمل های رادیو فرکانسی با دستگاهی انجام می شود که با استفاده از فرکانس رادیویی لایه های عمیق پوست صورت شما را گرم می کنند و تولید کلاژن را افزایش می دهند. رادیو فرکانسی صورت موجب سفت شدن فوری پوست صورت شما می شود. حدود شش هفته طول می کشد تا بتوانید نتایج این روش را به وضوح مشاهده کنید.

۴- برای کاهش چین و چروک پوست، روش لیزر بر روی سطح پوست انجام دهید

در حالی که روش های درمانی پوست با لیزر معمولا برای از بین بردن جای زخم، زگیل و … انجام می شود، همینطور می توانند برای کاهش خطوط اخم و چین و چروک پوست نیز استفاده شوند. لیزر درمانی با از بین بردن لایه های بالایی و آسیب دیده پوست به سفت و صاف شدن صورت منجر می شوند. به طور کلی، عمل لیزر بی خطر و ایمن است و پوست باید توسط پزشک با توجه به سابقه پزشکی شما انجام شود.

ممکن است درمان کامل با لیزر ۳ ماه طول بکشد، اما در مجموع، نتایج طولانی مدت را برای ما به وجود خواهد آورد.

۵- برای سفت شدن دائمی پوست صورت، عمل لیفت صورت را انجام دهید

لیفت صورت که به عنوان عمل جراحی زیبایی نیز شناخته می شود، یک عمل جراحی است که باعث از بین رفتن پوست اضافی، توزیع بافت و چربی و سفت شدن پوست صورت و گردن می شود. به عنوان یک روش جراحی، لیفت صورت بسیار تهاجمی و گران است و بهبود آن چندین هفته طول می کشد.

علاوه بر این، لیفت صورت می تواند برای بسیاری از بیماران نتایج طولانی مدت به همراه داشته باشد و همچنین باعث شود پوست صورت برای سال های سال حالت سفتی و صافی خود را حفظ کند.
جراحی لیفت صورت چندین خطر جدی و عارضه جانبی نظیر خونریزی، عفونت، حوادث قلبی، لخته شدن خون، درد شدید و تورم طولانی مدت دارد.

روش سوم: استفاده از روش های طبیعی جهت سفت کردن پوست

روش های طبیعی برای لیفتینگ صورت

۱- یوگای صورت را امتحان کنید

یوگای صورت یک سری تمرینات مختص به صورت می باشد که باعث از بین رفتن افتادگی عضلات صورت و سفتی آنها می شود. این روش برای ایجاد گونه های پرتر نیز کاربرد دارد، اما فقط در صورت صرف وقت زیاد برای انجامش به نتیجه می رسد. برای گرفتن نتیجه مطلوب از تمرینات یوگای صورت، روزانه حدود نیم ساعت تمرین کنید. اگر چه یوگای صورت به زمان زیادی نیاز دارد، اما یک روش ارزان و بی ضرر است.

۲- از مکمل هایی استفاده کنید که به سفت شدن پوست صورت کمک می کند

مطالعات اخیر نشان داده است که افزودن مکمل های کلاژن، روی، ویتامین C به برنامه غذایی روزانه تان می تواند در کاهش بروز خطوط ظریف و سفت شدن پوست صورت تاثیر بسزایی داشته باشد. تمامی این مکمل های سفت کننده پوست به صورت کپسول و پودر در بازار موجود هستند.

 

 

۳- برای سفت شدن سریع پوست، ماسک صورت طبیعی را امتحان کنید

استفاده از ماسک های طبیعی و خانگی راهی ساده و کم هزینه برای رفع شل شدگی و افتادگی پوست می باشد. البته هنوز در مورد اثرات طولانی مدت ماسک های صورت بحث زیاد است، اما بسیاری از این ماسک ها باعث می شوند. پوست صورت شما بلافاصله سفت شود و این یک گزینه عالی درمانی کوتاه مدت است.

۴- با مراقبت از سلامتی خود به طور طبیعی از شل شدن پوست جلوگیری کنید

استفاده از کرم ضد آفتاب، نوشیدن آب فراوان، داشتن خواب کافی، حفظ رژیم غذایی سالم، انجام دادن ورزش به صورت منظم و پرهیز از استعمال دخانیات و مصرف زیاد الکل می تواند به شما در حفظ خاصیت کشسانی طبیعی پوست کمک کرده و از شل شدن پوست صورت جلوگیری کند.

مراقبت از سلامتی علاوه بر پیشگیری، می تواند برخی از علائم پیری را کاهش داده و به سفت شدن پوست کمک کند.

در این مقاله با عمل لیفتینگ صورت و روش های دیگر برای از بین بردن شل شدگی و افتادگی پوست آشنا شدید. نظر شما درباره انواع شیوه های درمانی ارائه شده در این مطلب از «پاسخ از ما» چیست؟ دیدگاه ها و تجربیات خود را از طریق بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات پاسخ از ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید:

‫1 نظر ارسال شده در “لیفتینگ یا عمل کشیدن پوست صورت چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com